Hur allting började

Vår resa började antagligen precis som din gjorde - vi sökte efter riktigt sköna och fina sängkläder som inte kostade en förmögenhet. Vi upplevde att det var svårt att hitta en produkt som matchade vad vi letade efter. Det födde en idé. En idé om att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av hållbara och lyxiga sängkläder som alla kan ha råd med.

Viljan som präglade starten av Bonne Nuit var att ta hem den välbekanta “hotellkänslan” till vanliga hem. Idag hittar du en tidlös skandinavisk stil för sovrummet och badrummet på vår hemsida. Vår ambition är att överträffa dina förväntningar, vad en god natts sömn eller vad vardagslyx innebär. Välkommen!

Våra kärnvärden

Hållbar produktion

Vi samarbetar endast med varumärken som har full spårbarhet i hela försörjningskedjan med legitima certifieringar. Från odling, produktion och till sist leverans.

Hög kvalitet

Vi tummar aldrig på kvalitet. Därför arbetar vi endast med noggrant utvalda varumärken från Skandinavien som uppfyller våra krav på kvalitet & produktion.

Kundnöjdhet

Vi går den extra milen för att säkerställa att du är nöjd som kund. Därför har du alltid fria returer och öppet köp i 30 dagar. Är det något som inte lever upp till dina förväntningar? Hör av dig.